Αναγνώστες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!

Επιτέλους απέκτησα εργαστήριο!! Το σκεφτόμουν καιρό,το χρειαζόμουν!!Εδώ και δυο εβδομάδες εκτός από το παζάρι είχα και τις αλλαγές στο σπίτι.Ευχαριστώ πολύ το συνεργείο που ασχολήθηκε με το θέμα.Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις μια ομάδα ανθρώπων (τρεις)που να μπορούν ν'άσχοληθούν με τα πάντα.Μεταφορά του κληματιστικού, βάψιμο, το γραφείο θέλει λίγο κόψιμο,θέλω επιπλέον μπρίζες,,θέλω κι άλλα φώτα,δες λίγο και το σιφόν της τουαλέτας........Πραγματάκια που δεν βρίσκεις κάποιον να έρθει μόνο για το ένα.Σκέφτηκα και λόγο της δύσκολης κατάστασης που ζούμε να τους κάνω ένα δώρο,ένα  είδος διαφήμισης.
(Να βλέπω κι εγώ τις φωτογραφίες γιατί τόσο ταχτοποιημένο το "εργαστήριό μου" ίσως να μην το ξαναδώ).

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΝΟΥΛΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα Άννα μου!Μεγειά το νέο σου εργαστήριο!!!Εύχομαι πολλές και καλές δημιουργίες!!!
    Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.Είμαι πολύ χαρούμενη!!Δουλεύω άνετα και δεν ενοχλώ τους δικούς μου.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ σημαντικό για τον δημιουργό να έχει τον δικό του χώρο και γύρω να τον αγκαλιάζουν μικροαντικείμενα που αγαπά. Προσωπικά από χρόνια έχω δημιουργήσει έναν τέτοιο χώρο (αν ανατρέξεις στο blog μου σε ζωγραφιά που πρόσφατα ανάρτησα θα τον δεις) που τον λέω "σαρκοφάγο" καθώς περνάω εκεί τις περισσότερες ώρες μέρας και νύχτας. Καλημέρα Άννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφος ο χώρος σου Άννα..Να τον χαίρεσαι! με πολλές πολλές δημιουργίες! Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι τώρα που έχεις το δικό σου εργαστήριο...Να περνάς όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή