Αναγνώστες

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ......"ΛΑΜΨΗ".

Πρώτα πρώτα να ευχαριστήσω όλους που πέρασαν από το blog μου για να μου ευχηθούν για το παζάρι.Εχθές ήταν τα εγκαίνια και μπορώ να πω πως πήγαν όλα καλά.Εδώ ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος του πολιτιστικού κ.Φάμελος δεξιά του η εκπρόσωπος της "ΛΑΜΨΗΣ" δίπλα της εγώ και οι υπόλοιπες κυρίες που ασχοληθήκαμε με το παζάρι.

Σήμερα το πρωί που είχα βάρδια στην έκθεση επισκέφτηκε τη βιβλιοθήκη του πολιτιστικού το νηπιαγωγείο της Σουρωτής.Ο υπεύθυνος μου ζήτησε να δείξω στα παιδιά πώς φτιάχνεται ένα κόσμημα.Δεν ήταν προγραμματισμένο και δεν είχα μαζί μου ούτε υλικά ούτε εργαλεία.Για να μην τους χαλάσω το χατήρι όμως πήρα ένα κορδόνι που το χρησιμοποιούμε για να κάνουμε φιόγγους στις σακούλες των λαμπάδων και τους έδειξα πως γίνεται ένα πλεχτό βραχιόλι.Ένιωσα σαν δασκάλα.Με φώναζαν κυρία......κυρία.Με ρωτούσαν διάφορες απορίες ήθελαν να πιάσουν το βραχιόλι.......Ρώτησα τη μικρή δίπλα μου πως την λένε και με τη σειρά άκουσα τα ονόματα όλων!!Καλά το μωβ είναι το αγαπημένο χρώμα όλων των κοριτσιών.Σαν μικρά πουλάκια που τιτιβίζουν δεν σταμάτησαν λεπτό!!Η σημερινή "επίδειξη" ήταν για μένα μια γλυκιά κι ευχάριστη έκπληξη.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο... Πάντα επιτυχίες!
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άννα καλή επιτυχία νάχει η έκθεση! Εύχομαι να πιάσετε τον στόχο σας...Άννα φάινεται σου πάει ο ρόλος της δασκάλας...τα
    παιδιά έχουν ένστικτο.. γι`αυτό φωνάζανε κυρία-κυρία,τους άρεσες! Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή