Αναγνώστες

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ!!!!!!

Γεια σας,γεια σας.......Χάθηκα λίγο,αλλά εκτός από τις χειροτεχνίες μου αγαπώ και το χορό.Είμαι χορευτικό μέλος του συλλόγου "Άγιος Γεώργιος" Τριαδίου.Μετά το Πάσχα κάναμε εντατικές πρόβες και σήμερα το βράδυ την τελευταία(κι ο Θεός βοηθός).Την Δευτέρα που είναι και η γιορτή θα δώσουμε   την παράσταση.Εδώ, διαλέξαμε και δοκιμάσαμε τις στολές που θα φορέσουμε.Θα χορέψουμε Θρακιώτικα.
 Είχαμε ένα θέμα με το δέσιμο του μαντηλιού αλλά όλα καλά τελικά.

Άσχετο!!!!Τώρα που η Googl άλλαξε όλο το σύστημα ποιός ξέρει να μου πει,πώς μπορώ να βλέπω τα στολόγια που παρακολουθώ;Που πήγε ο πίνακας ελέγχου;Τρόμαξα να μάθω πέντε πράγματα............. τ'άλλαξαν πάλι!!!!

24 σχόλια:

  1. καλησπερα γλυκια μου Αννουλα.ουτε και γω ξερω να σου απαντησω.Κουκλες και οι τρεις ειστε με τις παραδοσιακες στολες.Ευχομαι καλη επιτυχια να εχετε στην παρασταση σας.φιλακια πολλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Γιώτα μου.Κούκλες;Πότε πήγες τελευταία φορά σε οφθαλμίατρο;Χα χα χα φιλάκια.

      Διαγραφή
  2. καλησπερα και καλη επιτυχια στη παρασταση... οσο για την google τις μερες εκεινες που η γκουγκολ εκανε τις αλλαγες εμενα μου ηρθε η ιδεα συμπτωματικα δηλαδη ολα μου τα ιστολογια να τα ταξινομησω στο μπλοκ μου κατα κατηγορια κι ετσι τα παρακολουθω ολα απο κει... οταν αργοτερα χρειαστηκε να ψαξω κατι στον πινακα ελεγχου και ειδα οτι δεν υπηρχε κανενα ιστολογιο.. δεν βρηκα τροπο πως τα περναμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ.Πιστεύω θα βρούμε τον τρόπο με τον καιρό.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Άννα!
    Πολύ ωραία συναισθήματα δεν σου βγάζει ο χορός? Εμένα είναι απο τις μεγάλες μου αγάπες. Πριν μερικά χρόνια είδα για πρώτη φορά Θρακιώτικα στο γάμο μιας κολλητής μου. Ο γαμπρός έχει καταγωγή απο τη Θράκη και το σόι του του δωσε και κατάλαβε! Υπέροχοι και ζωντανοί χοροί. Όπως τα ποντιακά και τα κρητικά (ε, να μην παινέψω και το σπίτι μου?).
    Όσο για το άλλο θέμα κι εγώ κάνω ότι και το δελφινάκι. Τα παρακολουθώ κατευθείαν απο το blog μου κι έτσι δεν μπαίνω σε περιπέτειες. Τα λέμε...
    Χριστίνα
    http://www.fauxbilicious.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Χριστίνα μου.Κάτι είχα διαβάσει για Ομαλό και ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι απ'την Κρήτη.Αν ζεις εκεί.Είναι απ'τα αγαπημένα μου μέρη.Έχω έρθει τέσσερις φορές και άνετα ξανάρχομαι!!!!Έχουμε μάθει και μερικούς Κρητικούς χορούς.Θα μου χρειαστούν........Φιλάκια.

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Σήμερα χορεύετε;;

    Όταν είμαι στη δική μου σελίδα και πατήσω "ρυθμίσεις" και μετά "προφίλ" πάνω πάνω έχει μια μάυρη μπάρα όπου αν πατήσω blogger μου βγάζει τη λίστα ανάγνωσης. Ξέρω γω... Έτσι πως έγιναν θέλει σεμινάριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κωνσταντίνα μου για τις πληροφορίες.Θα δοκιμάσω.

      Διαγραφή
  5. Α είστε πάρα πολύ όμορφες! Καλή επιτυχία στην παράστασή σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα νύχια να τα βάψουμε ή όχι;

      Διαγραφή
    2. Χα χα χα! Τώρα είδα το σχόλιο!!! Κάλλιο αργά παρά ποτέ δε λένε; Χι χι!!! Σε μια τόσο ωραία παράσταση νομίζω πως έπρεπε να τα βάψεις! Άλλωστε ήσουν μες στο νάζι και στη τσαχπινιά!!!!

      Διαγραφή
  6. Καλή επιτυχία στην παράσταση εύχομαι!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Άννα! Μ`αρέσεις πολύ με την στολή! Πηγαίνω κι`εγώ σ`ένα χορευτικό,"στους Ακρίτες του Πόντου",δεν είμαι βέβαια τόσο προχωρημένη σαν κι`εσένα ώστε να πάιρνω μέρος σε εκδηλώσεις αλλά κάτι κάνω κι`εγώ... Σχετικά με το πως καταχωρούν τα ιστολόγια ιδέα δεν έχω ,γι`αυτόν τον λόγο δεν τα έχω βάλει... κι`εγώ τωρα τα μαθαίνω όλα σιγά-σιγά.
    Καλή μέρα νάχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι προχωρημένη βρε Χρυσούλα μου.Είναι η δεύτερη χρονιά που πάω.Απλά πρέπει να δείξουμε οτι μάθαμε κάτι.Έτσι για τον σύλλογο.Φιλάκια.

      Διαγραφή
  8. Φοβερές!!Πέρνα απ'το blog μου,σου έχω βραβειάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε υπέροχες!Καλή επιτυχία εύχομαι για την σημερινή παράσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αννουλα καλη επιτυχια κοριτσι..να περασετε ομορφα..και ο Αι-Γιωργης να ναι σε ολους ο μπροσταρης..με τ'αλογο του..να μας δειξεις και μετα φωτο..περιμενουμε να δουμε πως πηγε..να σται καλα..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανώς τώρα χορεύεις!Ελπίζω να το διασκέδασες γιατί αυτό αξίζει πάνω απ' όλα!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα,
    Ελπίζω όλα να πήγαν καλά στη γιορτή και ο χορός και η εμφάνιση να ήταν άψογα!!!!
    Στον καινούριο πίνακα ελέγχου, επάνω δεξιά, δίπλα στις γλώσσες έχει ένα "ρουλεμάν". Πάτησε το και επίλεξε "Παλιά διεπαφή bloger". Θα σου βγάλει τη σελίδα που ξέρεις. Αυτό όμως, θα καταργηθεί τον επόμενο μήνα, οπότε πρέπει να ψάξεις τον νέο πίνακα, πράγμα που δεν έχω κάνει ούτε εγώ ακόμα. Ελπίζω να βοήθησα....
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια Πολλά ! Περιμένουμε φωτογραφίες από τους χορούς !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο Άννα μου, πιστεύω ότι περάσατε υπέροχα και όλη η βραδιά ήταν τέλεια! Και του χρόνου με υγεία! Και γω έχω ένα θέμα με τον πίνακα ελέγχου και το ψάχνω.... γιατί τα'χω χάσει!!! Που θα πάει όμως, θα την βρούμε την άκρη! Να'σαι καλά, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή